Flittigmyre er jeres sikkerhed for korrekt udført træfældning til den aftalte tid og pris.

Vi giver altid tilbud på opgaven, efter vi har besigtiget de træer, som skal fældes.
Vi udfører træfældning både for private, for virksomheder og for kommuner. Ingen opgave med træfældning er for stor eller for lille.

Træfældning

Hos Flittigmyre udfører vi alle former for træfældning. Det er typisk enten “retningsbestemt fældning” hvor man fælder hele træet i et stykke fra jorden eller “sektionsfældning” hvor vi med klatring (eller lift) fælder træet i mindre stykker oppefra og ned. Vi arbejder ofte med nedfiring med reb eller med kran, således at grene og stammer kommer kontrolleret til jorden. Der med kan vi fælde træer tæt op af bygninger og kritisk infrastruktur. Også selvom der f.eks. et drivhus eller andet under træet som ikke må lide overlast. 

Træet fylder altid meget mere nede på jorden end oppe i luften. Derfor tilbyder vi altid at fjerne grenaffald og stammer og stå for bortkørsel til genanvendelse (biomasse til brændsel i kraftvarme-værker). Vi kan dog også flishugge grenaffaldet på stedet som kan bruges til f.eks. bunddække i bede og ukrudtbekæmpelse omkring træer og buske. Stammerne kan som alternativ skæres op i korte længder på stedet, så kunden (eller naboen) selv kan flække dem ud til brænde. 

Trods stor rutine arbejder vi intenst med sikkerhed og arbejdsmiljø. Som vi plejer at sige “Murphy sover aldrig”. Derfor er vi selvfølgelig uddannede, certificerede og forsikrede igennem vores branche-organisation Dansk Anlægsgartnere. Vi opdaterer løbende vores viden og deltager i kurser og workshops inden for bla. rigging (nedfiring) og kranarbejde i ind- og udland.

Bortskaffelse

Efter fældning tilbyder vi altid at fjerne grene og stammer og stå for bortkørsel eller behandling til genanvendelse i og omkring boligen.