Træfældning

Træfældning

KORREKT UDFØRT TRÆFÆLDNING

Flittigmyre er jeres sikkerhed for korrekt udført træfældning til den aftalte tid og pris.

Vi giver altid tilbud på opgaven, efter vi har besigtiget de træer, som skal fældes.
Vi udfører træfældning både for private, for virksomheder og for kommuner. Ingen opgave med træfældning er for stor eller for lille.

Træfældning

Hos Flittigmyre udfører vi alle former for træfældning. Det er typisk enten “retningsbestemt fældning” hvor man fælder hele træet i et stykke fra jorden eller “sektionsfældning” hvor vi med klatring (eller lift) fælder træet i mindre stykker oppefra og ned. Vi arbejder ofte med nedfiring med reb eller med kran, således at grene og stammer kommer kontrolleret til jorden. Der med kan vi fælde træer tæt op af bygninger og kritisk infrastruktur. Også selvom der f.eks. et drivhus eller andet under træet som ikke må lide overlast.

Træet fylder altid meget mere nede på jorden end oppe i luften. Derfor tilbyder vi altid at fjerne grenaffald og stammer og stå for bortkørsel til genanvendelse (biomasse til brændsel i kraftvarme-værker). Vi kan dog også flishugge grenaffaldet på stedet som kan bruges til f.eks. bunddække i bede og ukrudtbekæmpelse omkring træer og buske. Stammerne kan som alternativ skæres op i korte længder på stedet, så kunden (eller naboen) selv kan flække dem ud til brænde.

Trods stor rutine arbejder vi intenst med sikkerhed og arbejdsmiljø. Som vi plejer at sige “Murphy sover aldrig”. Derfor er vi selvfølgelig uddannede, certificerede og forsikrede igennem vores branche-organisation Dansk Anlægsgartnere. Vi opdaterer løbende vores viden og deltager i kurser og workshops inden for bla. rigging (nedfiring) og kranarbejde i ind- og udland.

Bortskaffelse

Efter fældning tilbyder vi altid at fjerne grene og stammer og stå for bortkørsel eller behandling til genanvendelse i og omkring boligen.

Kontakt os

Varme anbefalinger

Stenvænget har i mange år kæmpet med at tæmme vores lille kvarters velvoksne vejtræer, der står i vejbede skiftevis i den ene og anden side af vejen, bl.a. for at dæmpe trafikken. Men når man beskærer, sætter det bare ny og kraftig vækst i gang. Så dagen kom, hvor vi besluttede at de måtte falde med henblik på nyplantning. Flittigmyre ApS v. Moses Løvstad fik tildelt opgaven med at fælde træerne og fræse stubbe, som blev udført på de aftalte dage til aftalt pris og alt efter aftale ned til sidste stub inkl. oprydning. Vi kan på det varmeste anbefale Flittigmyre og ser selv frem til et fortsat samarbejde.

Formand for Grundejerforeningen Stenvænget, E. H. Hansen – Hedehusene

Toppoint fra Rødovre

Vi havde et kæmpe grantræ i haven som vi gerne ville have fjernet, det stod tæt på både vores hus og børnenes lege hus. Moses kom og besigtige opgave om med stort overblik fik han rådgivet os om opgave og hvordan han kunne løse den. Uden risiko for hverken hus og legehus. 4 dage senere kom Moses tilbage og fældede træet. Og ikke bare fjernede det, men samtlige grene var ryddet væk og han sluttede med at rive græsplænen. Så ud over at et 8 meter højt træ var væk kunne man ikke se de havde været der. Vi var meget tilfredse med arbejdet både rådgivning inden og udførelsen. Især oprydningen efter arbejdet – Vi giver top point herfra.

Claus Fjelde – Rødovre

Topprofessionelle

Vil til enhver tid vælge Flittigmyre igen, hvis vi får brug for det. Vi skulle have fældet 3 træer i vores have, og allerede dagen efter, vi havde skrevet til dem, kom de forbi og gav et godt tilbud. De mødte op på den aftalte dag med professionelt udstyr incl advarselsskilte med “Træfældning” og så knoklede de bare derudad og efterlod områderne flot ryddet. Der var bare styr på alle detaljer. Så absolut fuld tilfredshed og klare anbefalinger herfra.

Marianne Valerius – Søborg