Plantning

Plantning

Nye træer?

Som arborister er vi træernes “kirurger” og ofte også deres “bedemand”. Men jobbet som “jordmoder” er både en vigtigt, givende og fagligt rigtig fed opgave.

Når man fælder et træ skal man selvfølgelig plante et nyt. Eller endnu bedre plante flere nye træer. Typisk er et forkert plante-valg i tidernes morgen årsag til at træer skal fældes. Derfor rådgiver vi gerne omkring hvilke træer det passer til stedet og kan hjælpe med at finde et træ som ikke vokser fra en lige med det samme. Men har man plads skal man jo også gerne tænke på hvad der skal være det store træ om 100 år.

Vi arbejde tæt sammen med de førende planteskoler, som er specialiseret i store træer og kan både tilbyde plantning, vanding i de første vækstsæsoner og den efterfølgende pleje (Opbygningsbeskæring af nyetablerede træer 2-3 år efter udplantning fra planteskolen)

Vi opdaterer løbende vores viden om plantning af træer og er hyppige deltagere på konferencer og workshops om emnet.

Kontakt os

Varme anbefalinger

Stenvænget har i mange år kæmpet med at tæmme vores lille kvarters velvoksne vejtræer, der står i vejbede skiftevis i den ene og anden side af vejen, bl.a. for at dæmpe trafikken. Men når man beskærer, sætter det bare ny og kraftig vækst i gang. Så dagen kom, hvor vi besluttede at de måtte falde med henblik på nyplantning. Flittigmyre ApS v. Moses Løvstad fik tildelt opgaven med at fælde træerne og fræse stubbe, som blev udført på de aftalte dage til aftalt pris og alt efter aftale ned til sidste stub inkl. oprydning. Vi kan på det varmeste anbefale Flittigmyre og ser selv frem til et fortsat samarbejde.

Formand for Grundejerforeningen Stenvænget, E. H. Hansen – Hedehusene

Toppoint fra Rødovre

Vi havde et kæmpe grantræ i haven som vi gerne ville have fjernet, det stod tæt på både vores hus og børnenes lege hus. Moses kom og besigtige opgave om med stort overblik fik han rådgivet os om opgave og hvordan han kunne løse den. Uden risiko for hverken hus og legehus. 4 dage senere kom Moses tilbage og fældede træet. Og ikke bare fjernede det, men samtlige grene var ryddet væk og han sluttede med at rive græsplænen. Så ud over at et 8 meter højt træ var væk kunne man ikke se de havde været der. Vi var meget tilfredse med arbejdet både rådgivning inden og udførelsen. Især oprydningen efter arbejdet – Vi giver top point herfra.

Claus Fjelde – Rødovre

Topprofessionelle

Vil til enhver tid vælge Flittigmyre igen, hvis vi får brug for det. Vi skulle have fældet 3 træer i vores have, og allerede dagen efter, vi havde skrevet til dem, kom de forbi og gav et godt tilbud. De mødte op på den aftalte dag med professionelt udstyr incl advarselsskilte med “Træfældning” og så knoklede de bare derudad og efterlod områderne flot ryddet. Der var bare styr på alle detaljer. Så absolut fuld tilfredshed og klare anbefalinger herfra.

Marianne Valerius – Søborg