Select Page

KROMARKEN 22  ·  3480 FREDENSBORG  ·  (+45) 8181 7581  ·  moses@flittigmyre.dk

PROFESSIONALISME & PASSION

Flittigmyre er en mindre virksomhed specialiseret i vanskelige træpleje opgaver. Vi kombinerer vores erfaring fra klatreverdenen, igennem mere end 25 år, med vores passion for traditionelt håndværk i træ.

 

Vi er faglærte håndværkere med stor viden og faglig stolthed omkring klatring og korrekt faglig pleje af bytræer. Nysgerrigheden og interessen for den grønne verden omkring os driver os fremad. Vi er selvfølgelig medlem af vores arbejdsgiver-organisation Danske Anlægsgartnere samt Dansk Træpleje Forening og Svenska Trädforeningen. Det gør at vi er omfattet af “Håndværker garanti” ordningen, som er en en ekstra sikring af dig som kunde. Vi er også med til at uddanne lærlinge og har Skov- og Naturteknikker lærlinge med arborist speciale i praktik. 

 

 

MISSION

Vores sigte med Flittigmyre er at levere høj faglighed og løse de sværeste udfordringer. Som vi plejer at sige; “hvis det var let – ville alle gøre det”. Vi har drevet egen virksomhed i over 20 år og ved hvad der kræves af kunderne. Hos os er du som kunde altid i fokus og du vil møde de samme folk, fra vi kommer og giver tilbud på arbejdet til det sidste blad er fejet op. Vi giver også noget videre igennem sponsorat af DM i træklatring og Den danske Ultracup.

 

Vi er ikke “bare nogen som kan fælde træer” …

vi er også din sparringspartner og rådgiver omkring pleje og beskæring, af dine træer. Vi sætter en ære i at følge bedste faglige praksis på området og arbejde sikkert med mindst muligt miljøaftryk. Alt sammen til en enkelt og fair pris.

MOSES LØVSTAD

Moses er uddannet på Skovskolen i Nødebo og er certificeret arborist (European Treeworker) og erhversklatrer (IRATA). Med en opvækst i sin fars bådebyggeri hjemme på Bornholm er håndtering af, både træ og tovværk kommet ind med modermælken. Bag sig har han en alsidig karriere som bla. bådebygger, sejlmager og professionel sejler. Moses elsker at være udendørs og udforske naturen. Det har ført ham verden rundt på ture og til konkurrence. Fra VM i windsurfing til 550 km ultraløb igennem Alaskas ødemark. Den dedikation og søgen efter perfektion har han taget med sig til Flittigmyre.

KONTAKT OS

Kontakt os gerne for en uforpligtende snak om de udfordringer du har med bevoksning. Herefter kan vi aftale et møde til inspektion af området så vi kan vurdere omfanget og give dig den bedst mulige pris på opgaven.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Telefon: (+45) 8181 7581

Mail: moses@flittigmyre.dk

MOSES LØVSTAD

Grundlægger og ejer af Flittigmyre. Certificeret arborist  (European Treeworker), IRATA erhvervsklatrer og udannet kranfører. Moses motto er; “den der ved mest når man dør vinder”. Derfor er han bruger han meget tid på at tage på træpleje konferencer og deltager i træklatrekonkurrencer rundt om i Europa. Ved siden af Flittigmyre bliver der også tid til at arrangere ultraløb og vandreture samt  længere skiture med pulk om vinteren. Du kan følge med på @moses_lovstad

 

KONTAKT OS

Kontakt os gerne for en uforpligtende snak om dine træpleje opgaver. Herefter kan vi aftale et mødes på stedet. Der kan vi nemlig bedst  vurdere arbejdets omfang og give dig det skarpeste løsningsforslag og et uforpligtende tilbud på opgaven.

Vi ser frem til at høre fra dig!

(+45) 8181 7581

moses@flittigmyre.dk

FELIXIA BANCK

Skov- og Naturteknikker lærling med arborist som speciale. Firmaets motorsavsekspert og drone-fører. Ved siden af uddannelsen/jobbet interesserer Felixia sig for Timbersports (skovhugger konkurrencer) og deltager i “Womans Arb Camp” som er et forum for kvindelige klatrende arborister. Følg med på @femalelumberjack