Specialister i vanskelig træpleje

Vi kombinerer vores erfaring fra klatreverdenen, igennem mere end 25 år, med vores passion for traditionelt håndværk i træ.

Professionalisme & passion

Vi er faglærte håndværkere med stor viden og faglig stolthed omkring klatring og korrekt faglig pleje af bytræer. Nysgerrigheden og interessen for den grønne verden omkring os driver os fremad. Vi er selvfølgelig medlem af vores arbejdsgiver-organisation Danske Anlægsgartnere samt Dansk Træpleje Forening og Svenska Trädforeningen. Det gør at vi er omfattet af “Håndværker garanti” ordningen, som er en en ekstra sikring af dig som kunde. Vi er også med til at uddanne lærlinge og har Skov- og Naturteknikker lærlinge med arborist speciale i praktik. 

Mission

Vores sigte med Flittigmyre er at levere høj faglighed og løse de sværeste udfordringer. Som vi plejer at sige; “hvis det var let – ville alle gøre det”. Vi har drevet egen virksomhed i over 20 år og ved hvad der kræves af kunderne. Hos os er du som kunde altid i fokus og du vil møde de samme folk, fra vi kommer og giver tilbud på arbejdet til det sidste blad er fejet op. Vi giver også noget videre igennem sponsorat af DM i træklatring og Den danske Ultracup.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Kontakt os gerne for en uforpligtende snak om dine træpleje opgaver. Herefter kan vi aftale et mødes på stedet. Der kan vi nemlig bedst  vurdere arbejdets omfang og give dig det skarpeste løsningsforslag og et uforpligtende tilbud på opgaven.

Vi ser frem til at høre fra dig!

MOSES LØVSTAD

Grundlægger og ejer af Flittigmyre. Certificeret træplejer/arborist (European Treeworker), certificeret i vurdering af risikotræer (TRAQ) IRATA erhvervsklatrer. Moses motto er; “den der ved mest når man dør vinder”. Derfor er han bruger han meget tid på at tage på træpleje konferencer og deltager i træklatrekonkurrencer rundt om i Europa. den sparsomme fritid ved siden af Flittigmyre bliver brugt til forskellige former for friluftsliv som standuppaddleboard, bikepacking, vandreture samt længere skiture med pulk om vinteren.

Følg med på @moses_lovstad

KRISTIAN THOMSEN

Skov- og Naturteknikker lærling med arborist som speciale. Kristian kommer med en baggrund som snedker og produktionsteknolog med mange års erfaring fra cykelbranchen. Han har både teknisk snilde og hænderne skruet godt på. Men andre ord har er god til at reparere det vi andre smadrer. Desuden er han en haj til beskæring af frugttræer. Fritiden bruger han på cykel eller med familien på ødegården i Sverige.

Følg med på @kristiano_arboristi

Vi er ikke bare nogen der fælder træer ..

vi er også din sparringspartner og rådgiver omkring pleje og beskæring, af dine træer. Vi sætter en ære i at følge bedste faglige praksis på området og arbejde sikkert med mindst muligt miljøaftryk. Alt sammen til en enkelt og fair pris.

Toppoint fra Rødovre

Vi havde et kæmpe grantræ i haven som vi gerne ville have fjernet, det stod tæt på både vores hus og børnenes lege hus. Moses kom og besigtige opgave om med stort overblik fik han rådgivet os om opgave og hvordan han kunne løse den. Uden risiko for hverken hus og legehus. 4 dage senere kom Moses tilbage og fældede træet. Og ikke bare fjernede det, men samtlige grene var ryddet væk og han sluttede med at rive græsplænen. Så ud over at et 8 meter højt træ var væk kunne man ikke se de havde været der. Vi var meget tilfredse med arbejdet både rådgivning inden og udførelsen. Især oprydningen efter arbejdet  – Vi giver top point herfra.

Claus Fjelde – Rødovre