Select Page

KROMARKEN 22  ·  3480 FREDENSBORG  ·  (+45) 8181 7581  ·  moses@flittigmyre.dk

PROFESSIONALISME & PASSION

Flittigmyre er en mindre virksomhed specialiseret i vanskelige træpleje opgaver. Vi kombinerer vores erfaring fra klatreverdenen, igennem mere end 20 år, med vores passion for traditionelt håndværk i træ.

 

Vi er faglærte håndværkere som igennem stor interesse for naturen i Danmark har gennemgået målrettet efteruddannelse på Skovskolen i Nødebo og inden for IRATA Erhvervsklatring (rope access). Denne unikke kombination krydret med en alsidig erfaring i problemløsning gør os i stand til at løse selv de mest komplicerede opgaver med høj kvalitet.

 

 

MISSION

Vores sigte med Flittigmyre er at levere høj faglighed og løse de sværeste udfordringer. Som vi plejer at sige; “hvis det var let – ville alle gøre det”. Vi har begge drevet egen virksomhed i en årerække og ved hvad der kræves af kunderne. Hos os er du som kunde altid i fokus og du vil møde de samme folk, fra vi kommer og giver tilbud på arbejdet til det sidste blad er fejet op.

 

Vi er ikke “bare nogen som kan fælde træer” …

vi er også din sparringspartner og rådgiver omkring pleje og beskæring, af dine træer. Vi sætter en ære i at følge bedste faglige praksis på området og arbejde sikkert med mindst muligt miljøaftryk. Alt sammen til en enkelt og fair pris.

MOSES LØVSTAD

Moses voksede op med saltvand og høvlspåner på sin fars bådebyggeri i Gudhjem. To elementer som har fulgt med igennem karrieren. En uddannelse som styrmand i handelsflåden, et svendebrev som bådebygger og senest efteruddannelse inden for arborist faget. Moses elsker at være udendørs både på arbejdet og i fritiden. Han har dyrket de fleste friluftsaktiviteter, men har et særligt forhold til lange ultraløb. Den dedikation, planlægning, forberedelse og ikke mindst vedholdenhed det f.eks. kræver at krydse Alaska´s ødemark til fods over 500 km om vinteren, har han taget til Flittigmyre.

KONTAKT OS

Kontakt os gerne for en uforpligtende snak om de udfordringer du har med bevoksning. Herefter kan vi aftale et møde til inspektion af området så vi kan vurdere omfanget og give dig den bedst mulige pris på opgaven.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Telefon: (+45) 8181 7581

Mail: moses@flittigmyre.dk

MOSES LØVSTAD

Moses voksede op med saltvand og høvlspåner på sin fars bådebyggeri i Gudhjem. To elementer som har fulgt med igennem karrieren. En uddannelse som styrmand i handelsflåden, et svendebrev som bådebygger og senest efteruddannelse inden for arborist faget, på Skovskolen i Nødebo. Moses elsker at være udendørs, både på arbejdet og i fritiden. Han har dyrket de fleste friluftsaktiviteter, men har et særligt forhold til længere ultraløb og ture i bjerge. Den dedikation, planlægning, forberedelse og ikke mindst vedholdenhed det f.eks. kræver at krydse Alaska´s ødemark til fods over 500 km om vinteren, har han taget med sig til Flittigmyre.

KONTAKT OS

Kontakt os gerne for en uforpligtende snak om dine træpleje opgaver. Herefter kan vi aftale et mødes på stedet. Der kan vi nemlig bedst  vurdere arbejdets omfang og give dig det skarpeste løsningsforslag og pris på opgaven.

Vi ser frem til at høre fra dig!

(+45) 8181 7581

moses@flittigmyre.dk

(+45) 8181 7581

 

Kromarken 22 · 3480 Fredensborg

 moses@flittigmyre.dk